Bakkerij Westers Vlieland

De bakker

lisette2zwwebIk ben Lisette Westers, geboren op Vlieland in 1969. Sinds mijn derde levensjaar was ik er al van overtuigd dat ik bakker wilde worden. Ik heb mijn hart gevolgd en zet, als derde generatie in de bakkersfamilie Westers, de traditie voort. Mijn liefde voor het ambacht en voor het eiland, zorgt voor veel inspiratie en plezier in mijn werk.

Met mijn passie voor het bakkersambacht, zorg ik elke dag voor verse producten uit eigen bakkerij. Elke dag kom ik als eerste aan in de bakkerij en sluit ik als laatste af. Je zal mij echter niet zo vaak aantreffen in de winkel, ik werk elke dag achter de schermen om al onze verse producten te bakken.

Sinds 2001 ben ik samen met Rinus eigenaar van de bakkerij. Maar wij kunnen het natuurlijk niet alleen, ons fantastische team van medewerkers is onmisbaar! Samen maken wij het mogelijk om zes dagen per week te zorgen voor verse en ambachtelijk gebakken producten.

Ik nodig u graag uit om een langs te komen bij Bakkerij Westers voor een vers gebakken brood, heerlijk gebak, of voor echte Vlielandse specialiteiten!

Lisette Westers
handtekening